Rivierroute

Als je weet vanuit welke bron je komt en het helder is waar je naar op weg bent, dan vind je geduldig steeds sneller de meest moeiteloze weg in een almaar groter groeiende beweging

Van binnen naar buiten

De wereld om ons heen verandert sneller dan we grip op kunnen houden. De vraag verandert sneller dan ons georganiseerde aanbod. We innoveren en investeren in techniek en cultuur. We begrijpen de verandering van leiderschap, oefenen met zelforganisatie en doen ons best om de klant en professional in hun eigen kracht krijgen. Doeners, denkers, dromers. Oude garde, nieuwe jobhoppers. Het jaarplan is nog niet geschreven of de koers klopt al niet meer. Stip op de horizon? Neuzen dezelfde kant op? Net als de aardbol zelf kantelen we ons door het leven. In al het vernieuwen lijkt het net of wat er eerder was niet goed meer is. Worden er ook kinderen met het badwater weggegooid, valt de klant tussen wal en schip en kan een gemiddelde medewerker amper volgen wat er van hen verwacht wordt. We zoeken naar ons innerlijk kompas en een goede werk/prive balans. En er wachten ons nog veel grotere uitdagingen zoals bijvoorbeeld vergrijzing, technologische ontwikkelingen die ons overbodog maken en klimaatcrisis. Er is verlangen naar de menselijke maat.

Holding Space heeft zich jarenlang verdiept in organiseerprincipes die wendbaar en duurzaam zijn. Dat heeft ons bouwstenen gegeven, maar vooral het inzicht dat de wendbaarheid en duurzaamheid van een organisatie in haar eigen DNA zit. Dat het gaat om het vermogen om samen te zoeken en te stapelen met elkaar. Dat we kunnen vertragen opdat we kunnen versnellen. Dat we tegen discomfort kunnen en volhardend durven zijn. Dat we ' de tussentijd' kunnen verduren en niet schrikken van meerdere perspectieven op een vraagstuk. Dat we schone intenties vinden en onze verwachtigen kunnen verlagen, opdat de resultaten buitengewoon en boven verwachting zijn. In de organisatie zelf lopen mensen met liefde voor het vak. Mensen die verbinding hebben met de bedoeling. Er zijn wandelende innovatoren, verrassende versnellers en kritische doordenkers. We hebben al die eigen kracht nodig, om vanuit samenkracht de samenleving ons beste aanbod te kunnen geven. Holding Space faciliteert in nauwe samenwerking met professionals en bestuur zoekprocessen die antwoorden geven op de uitdagingen van onze tijd.